Нашата дейност и тенденции за развитие

  На този етап, bulartist.eu може да се каже, че е в своя зародишен стадии.

 

 Крайната цел, която сме си поставили е доста абстрактна и на пръв поглед трудно достижима. Това в никакъв случай не означава невъзможна! 

 Засега сме се фокусирали върху развитието на личното художествено творчество. Това включва буквите на писателя или изображението на художника. Всъщност това е и слогана на този сайт. Обикновено има тясна свързаност между този тип творци. Ще се изпробват различни идеи за осъществяване на проекти. Няма да се търси комерсиалната насоченост. Напротив, всичкото стойностно творчество на този свят, а и останало в историята му, е създавано в смутни времена или пък неблагоприятни моменти на самите автори. Има редица доказателства, като се започне от световната литературна класика и се премине през гениалните идеи на изобретатели и учени.

 Все пак първото злато е обработвано преди повече от 6000 години, при това доста брилянтен ювелир. Свойството му на топене се постига при малко над 10000С. Дали през този период е било възможно толкова лесно да се постигне тази температура. 

 Винаги има какво да вдъхнови някаква добра идея. Може тя да е трудно осъществима, но не и невъзможна. Невъзможна остава само ако въобще не опитала от вкусът на начинанието ѝ. Тоест останала си е просто моментен невронен импулс на нечии мозък.

 Вариантите с които може да се постигне такава цел могат да се сведат до емпирична формула, но трябва да се изпробват различни модели. Трябва да се видят крайните резултати и след това да се утвърди моделът.

 Най-важното е да се запазят интересите и уникалността на авторите! Това е по-трудната част върху която се работи за момента.   

 

НОВО

19,00 BGN за продукт ОГЪН И ЛЕД - ЛЕГЕНДАТА ЛУКСОЗНО ИЗДАНИЕ 30 продукта в наличност
+
Купи
12,00 BGN за продукт ОГЪН И ЛЕД - ОБИКНОВЕНО ИЗДАНИЕ 80 продукта в наличност
+
Купи

ВАШИТЕ ПОКУПКИ

Поръчката е празна

Facebook

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com